2004 – 2007

Od ledna roku 2004 nastává další etapa vývoje firmy a to založením akciové společnosti Allcomp a.s.. Byla tím dána možnost podílet se na rozvoji firmy i malým akcionářům. Dveře tak zůstávají otevřeny i pro možný vstup novým zájemcům, kteří mají chuť podílet se na rozvoji firmy.

Základní kapitál při založení Allcomp a.s. činil 12 mil Kč.

Rozšířily se i oblasti podnikání, hlavně o výrobu prvků pro automobilový průmysl, konkrétně průmyslové značení a popis pomocí laseru. Nosným programem jsou pohledové části ovládacích prvků automobilů. S našimi výrobky je možno se setkat v automobilech Škoda, VW, Audi, Mercedes, Nissan, Citroen, Peugeot a dalších.

Dalším oborem, kterým se firma zabývá jsou identifikační a přístupové systémy. Vyrábíme vlastní čtečky karet a čipů RFID včetně řídicích jednotek a obslužného SW. Lze se s nimi setkat při vjezdu na parkoviště, vstupy do hotelů,rekreačních a rehabilitačních objektů, docházkové systémy, objednávky obědů, přístupy do panelových domů a podobně.

Nově i aplikace “Klubový výčep”, on-line evidence vytočeného množství nápoje na uživatele.

SW produkt Business XP se stal velmi žádaným pro svoji jednoduchost v ovládání a modulovou koncepci, kterou lze využít pro řízení téměř každé malé a střední firmy i jednotlivce. V současnosti jsou k dispozici varianty od té nejjednodušší až po možnost práce s využitím SQL serveru.

V současnosti má firma v programu téměř stovku vyráběných zařízení. Specializujeme se na vývoj a výrobu zařízení pro kusovou a malosériovou výrobu. Velký důraz je kladen na kvalitu vyráběných zařízení, ale i na jejich cenu.